Bahçe Bitkileri (YL) Ders Kataloğu |
|||||
Ders |
|||||
---|---|---|---|---|---|
2021 - 2022 Güz Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
LÜ-FBE-04 | Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Bilimsel Etik | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-FBE-01 | Uzmanlık Alan Dersi | 8 | 0 | 10 | |
Seçmeli | 2018-2019 Güz Dönemi Bahçe Bitkileri Açılacak Dersler() | 45 | |||
LÜ-BB-42 | Serada Üretimin Planlanması ve Sera Yönetimi | 2 | 2 | 5 | |
Seçmeli | 2019-2020 Güz Dönemi Bahçe Bitkileri Açılacak Dersler() | 45 | |||
LÜ-BB-09 | Bağcılıkta İleri Organik Tarım | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-11 | Bağda Kullanılan Anaçlar, Özellikleri ve Üretimleri | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-27 | Sebzelerde Mutasyon Islahı | 3 | 0 | 5 | |
Seçmeli | 2020-2021 Güz Dönemi Bahçe Bitkileri Açılacak Dersler() | 45 | |||
LÜ-BB-48 | Bağcılıkta Büyüme Düzenleyiciler ve Kullanım Alanları | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-67 | Bahçe Ürünlerini Soğukta Depolama Yöntemleri ve Yeni Teknolojiler | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-19 | Karışık Sebze Yetiştiriciliği | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-65 | Meyve ve Sebzelerde Hasat, Ambalajlama ve Muhafaza | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-21 | Sebzecilikte İleri Organik Tarım | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-56 | Sebzelerde Gen Kaynakları ve Alternatif Bitkiler | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-28 | Tozlanma Mekanizmaları,Üreme ve Bitki Islahı İlişkileri | 3 | 0 | 5 | |
Seçmeli | 2021-2022 Güz BAHÇE BİT.() | 45 | |||
LÜ-BB-49 | Asma Klimatolojisi | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-45 | Asmanın Biyolojisi | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-10 | Asmanın Döllenme Biyolojisi | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-30 | Asmanın Ekofizyolojisi | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-32 | Asma-Su İlişkileri Stres Metabolizması | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-52 | Asma Taç Yönetimi | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-29 | Bağcılıkta Verimlilik ve Kalite | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-34 | Bahçe Bitkileri İstatistiki Paket Program Kullanımı | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-67 | Bahçe Ürünlerini Soğukta Depolama Yöntemleri ve Yeni Teknolojiler | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-43 | Hidroponik Yetiştirme Teknikleri | 2 | 2 | 5 | |
LÜ-BB-59 | Meyvecilikte Önemli Fizyolojik Olaylar | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-60 | Meyve Türlerinde Stres Fizyolojisi | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-65 | Meyve ve Sebzelerde Hasat, Ambalajlama ve Muhafaza | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-36 | Modern Sebze Üretim Tesisleri ve İklimlendirilmesi | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-56 | Sebzelerde Gen Kaynakları ve Alternatif Bitkiler | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-55 | Sebzelerde Hasat ve Kalite Kriterleri | 2 | 2 | 5 | |
LÜ-BB-39 | Sebzelerde Minarel Beslenme | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-20 | Sebze Tohumlarında Kalite Kontrol Yöntemleri Ve Depolama Esasları | 2 | 2 | 5 | |
LÜ-BB-35 | Sebze Türlerinde Stres Fizyolojisi | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-07 | Sera Bitkilerinde Besin Element Noksanlıklarının Belirlenmesi ve Giderilmesi | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-05 | Serada Modern Sebze Yetiştirme | 2 | 2 | 5 | |
LÜ-BB-23 | Tohum Biyolojisi ve Fizyolojisi | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-28 | Tozlanma Mekanizmaları,Üreme ve Bitki Islahı İlişkileri | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-47 | Üzüm Çeşitleri | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-50 | Üzümlerde Kalite Kriterleri | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-61 | Üzümsü Meyvelerin Morfolojisi | 3 | 0 | 5 | |
Toplam AKTS: | 195 | ||||
2021- 2022 Bahar Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
LÜ-FBE-04 | Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Bilimsel Etik | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-FBE-01 | Uzmanlık Alan Dersi | 8 | 0 | 10 | |
LÜ-FBE-02 | Yüksek Lisans Semineri | İzlence | 0 | 2 | 5 |
Seçmeli | 2021-2022 BAHAR BAHÇE BİTKİLERİ() | 0 | |||
LÜ-BB-35 | Sebze Türlerinde Stres Fizyolojisi | 3 | 0 | 5 | |
Seçmeli | 2021-2022 BAHAR BAHÇE BİTKİLERİ() | 45 | |||
LÜ-BB-49 | Asma Klimatolojisi | İzlence | 3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-45 | Asmanın Biyolojisi | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-30 | Asmanın Ekofizyolojisi | İzlence | 3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-32 | Asma-Su İlişkileri Stres Metabolizması | İzlence | 3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-52 | Asma Taç Yönetimi | İzlence | 3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-48 | Bağcılıkta Büyüme Düzenleyiciler ve Kullanım Alanları | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-29 | Bağcılıkta Verimlilik ve Kalite | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-08 | Bahçe Bitkileri Deneme Tekniği | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-34 | Bahçe Bitkileri İstatistiki Paket Program Kullanımı | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-64 | Bahçe Bitkilerinde Hasat Sonrası Görülen Fizyolojik Bozukluklar ve Kayıplar | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-67 | Bahçe Ürünlerini Soğukta Depolama Yöntemleri ve Yeni Teknolojiler | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-43 | Hidroponik Yetiştirme Teknikleri | 2 | 2 | 5 | |
LÜ-BB-19 | Karışık Sebze Yetiştiriciliği | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-59 | Meyvecilikte Önemli Fizyolojik Olaylar | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-65 | Meyve ve Sebzelerde Hasat, Ambalajlama ve Muhafaza | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-21 | Sebzecilikte İleri Organik Tarım | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-56 | Sebzelerde Gen Kaynakları ve Alternatif Bitkiler | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-55 | Sebzelerde Hasat ve Kalite Kriterleri | 2 | 2 | 5 | |
LÜ-BB-39 | Sebzelerde Minarel Beslenme | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-20 | Sebze Tohumlarında Kalite Kontrol Yöntemleri Ve Depolama Esasları | 2 | 2 | 5 | |
LÜ-BB-05 | Serada Modern Sebze Yetiştirme | 2 | 2 | 5 | |
LÜ-BB-28 | Tozlanma Mekanizmaları,Üreme ve Bitki Islahı İlişkileri | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-47 | Üzüm Çeşitleri | 3 | 0 | 5 | |
LÜ-BB-50 | Üzümlerde Kalite Kriterleri | İzlence | 3 | 0 | 5 |
Toplam AKTS: | 65 | ||||
Tez |
|||||
2021 - 2022 Güz Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
LÜ TEZ | TEZ | 0 | 0 | 20 | |
LÜ-FBE-01 | Uzmanlık Alan Dersi | 8 | 0 | 10 | |
Toplam AKTS: | 30 | ||||
2021- 2022 Bahar Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
LÜ TEZ | TEZ | İzlence | 0 | 0 | 20 |
LÜ-FBE-01 | Uzmanlık Alan Dersi | 8 | 0 | 10 | |
Toplam AKTS: | 30 |